Fotonapetostni sistemi SlElektro storitve Električna vozila LED razsvetljava

PAMETNI DOM

 

Bi želeli imeti pametni dom? Ali veste, da lahko z upravljanjem vašega doma na daljavo zmanjšate porabo energije in poskrbite za čistejše okolje ter večjo varnost?

NETIChome® je najbolj zmogljiva, zanesljiva, cenovno dostopna in ekološko prijazna rešitev Pametne hiše, ki zagotavlja udobje in varnost. Rešitev NETIChome® je brezžična, kar pomeni, da se vaš dom lahko spremeni v popolni Pametni dom brez kakršnihkoli gradbenih posegov.

Rešitev NETIChome® je sestavljena iz osnovne enote NETIC® in različnih brezžičnih krmilnih modulov za upravljanje svetilk, ogrevanja, senčil, kamer itd. Sistem omogoča tudi kreiranje scenarijev, urnikov, dogodkov in obveščanje. Z NETIChome® mobile programsko aplikacijo lahko preko katerikoli iOS in Android naprave upravljate vaš dom tudi na daljavo.

Bodite med prvimi v Sloveniji, ki bodo svoj pametni telefon izkoriščali za zelo uporabno rešitev v praksi. Z rešitvijo NETICintercom si pričarajte video domofon kar preko vašega mobilnega telefona.

Nudimo vam svetovanje glede upravljanja vašega doma na daljavo, ekskluzivno dobavo izdelkov blagovne znamke NETIChome in izvedbo priklopa za brezhibno delovanje vašega pametnega doma.

Oglejte si NETIChome katalog.

Več o ponudbi lahko preberete tukaj.

Pokličite nas še danes in si zagotovite pametno rešitev, ki bo poskrbela za vašo varnost in vam znižala stroške porabe električne energije.

Pametni dom